Pit­ti­ge na­si goreng met knof­look

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten, onder koude kraan afspoelen en laten afkoelen. Knoflook pellen en fijnhakken. Eieren loskloppen met sambal en zout naar smaak. In wok 2 el olie verhitten en hierin knoflook 1 min. bakken. Wokgroenten toevoegen en 7 min. roerbakken. Rijst en mix voor nasi toevoegen en 5 min. roerbakken. In grote koekenpan 1 el olie verhitten, helft geklutst ei in pan schenken en omelet bakken tot bovenkant droog is. Op bord schuiven. Nog een omelet bakken. Boven elke omelet kwart koriander fijnknippen. Omelets strak oprollen en in 12 rolletjes snijden. Nasi op 4 borden scheppen. Rest koriander erboven fijnknippen. Omeletrolletjes erop leggen en Emping erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 783 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.