To­ma­ten­f­rit­ta­ta uit de oven met sa­la­de

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Dille fijnsnijden. In klein schaaltje 1/4 dille en 2 el tomatensaus scheppen. In grote schaal eieren loskloppen. Rest tomatensaus, rest dille, pastakaas en naar smaak zout en peper erbij roeren. Bakplaat met beetje olie invetten en met bloem bestuiven. Ei-tomaatmengsel op bakplaat gieten en in oven in 15 min. laten stollen. Minstens 30 min. laten afkoelen en in driehoekjes snijden. Broodjes in hete oven bakken volgens aanwijzingen op verpakking. Aan schaaltje met tomaten-dillesaus, rest olie en azijn toevoegen en doorroeren. Vlak voor het eten in ruime schaal mengen met sla. Sla en frittata over 4 borden verdelen en warme broodjes erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.