Taart­je met pa­pri­ka en gei­ten­kaas

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 ovenvaste borden of bakplaat, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. 2/3 van geitenkaas in grote stukken snijden, rest in kleine stukjes. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. In koekenpan 1 el olie verhitten, hierin knoflook en gehakt 5 min. bakken. Naar smaak zout, peper en wat Provençaalse kruiden toevoegen. Van vuur af nemen en mengen met de kleine stukjes geitenkaas. In andere koekenpan rest olie verhitten en hierin ui en paprika 5 min. bakken. Naar smaak Provençaalse kruiden, zout en peper toevoegen. Op 4 ovenvaste borden of ingevette bakplaat taartjes maken van laagje aardappelschijfjes. Hierop gehakt scheppen. Daarop laagje gebakken ui en paprika en eindigen met stukken geitenkaas. Bestrooien met peper en Provençaalse kruiden naar smaak. In ca. 15 min. in midden van hete oven verwarmen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 542 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.