Zwar­te ta­gli­a­tel­le met mos­se­len in de schelp

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 6 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de mosselen schoon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze in een pan, schenk de wijn erbij en breng het geheel aan de kook. Kook de mosselen met de deksel op de pan in 5-7 minuten gaar. Schud de pan 2-3 keer om. Schep de mosselen uit het kookvocht. Verpak de ene helft in aluminiumfolie om de mosselen warmte houden, neem de andere helft van de mosselen uit de schelp. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Fruit in een grote pan de knoflook in de olie goudbruin en warm de uit de schelp gehaalde mosselen even mee. Schep de tagliatelle en de mozzarella erdoor en voeg op het laatst de rucola toe. Garneer de tagliatelle met de mosselen in de schelp.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.