Moz­za­rel­la in car­roz­za

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dep de mozzarella droog en snijd de bollen in 8 plakken. Snijd van het brood 8 dunne sneden. Doop de sneden brood een voor een in de melk, maar laat ze niet te nat worden. Klop in een diep bord de eieren los met wat zout. Leg 4 sneden brood op een plank en leg op elk 2 plakken mozzarella. Verdeel de ansjovisen oregano erover en strooi er wat (versgemalen) peper over. Leg de andere sneden brood erop. Wentel de sandwiches door de bloem en haal ze daarna door het losgeklopte ei. Verhit de olie in een hapjespan en bak de sandwiches (met 2 tegelijk) in 5 minuten goudbruin, keer ze halverwege. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.