Ge­gril­de ti­la­pia op to­ma­ten­sa­la­de

(142)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 142

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 250 ºC. Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze naast elkaar op een ovenbakplaat. Hak de pijnboompitten grof en meng ze in een kom met de knoflook, de Italiaanse kruiden, zout, peper en 2 eetlepels olijfolie. Strijk dit mengsel uit over de visfilets en schuif de bakplaat in de oven. Laat de vis in 3-5 minuten licht kleuren en gaar worden, de filets hoeven niet te worden gekeerd. Snijd intussen de tomaten in plakjes en leg ze op vier borden. Bestrooi de tomaten met zout en peper en druppel de rest van de olijfolie erover. Scheur de basilicumblaadjes grof en verdeel ze over de tomaten. Leg de gegrilde visfilet op de tomaten en serveer met de ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.