Ta­gli­a­tel­le met kap­per­tjes en sa­la­mi

(124)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
4 124

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie en bak hierin de salami knapperig. Roer de kappertjes erdoor, schenk de wijn erbij en laat het geheel op hoog vuur 2-3 minuten inkoken. Laat de tagliatelle goed uitlekken, schep de linten door het salamimengsel en bak ze nog 1-2 minuten mee. Bestrooi de pasta met (versgemalen) peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.