Ge­bak­ken kriel­tjes met dip

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 469 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.