Cho­co­lad­e­ijs met ver­se man­go­saus

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster het amandelschaafsel al omscheppend in een droge koekenpan op halfhoog vuur lichtbruin. Laat op een bord afkoelen. Pureer de mango met het sinaasappel- en citroensap met de staafmixer. Verdeel het ijs over 4 schaaltjes of diepe borden. Schenk de mangosaus eromheen. Strooi de amandelen erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 426 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 26 g
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.