Har­ti­ge fi­loge­bak­jes met groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 848 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • 4 lage ovenschaaltjes Ø ca. 14 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de plakken filodeeg met klein beetje olie. Leg in elk ovenschaaltje 2 1/2 plak deeg kreukelig neer, zodat het een beetje over de rand hangt. Verhit in een wok de rest van de olie. Roerbak de champignons en de wokgroenten 6 min. Voeg de couscousmix en 100 ml water toe en laat 3 min. koken. Schep van het vuur af de nootjes en de roomkaas erdoor. Verdeel over de ovenschaaltjes, het mag er beetje bovenuit komen. Bak de gebakjes in de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Serveer de gebakjes in de ovenschaaltjes op 4 borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 848 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 60 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.