Ge­vul­de cour­get­te met sar­di­nes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 79

Ingrediënten

Keukenspullen
  • platte ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sardines laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Courgettes schoonmaken, halveren, uithollen en vruchtvlees in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Ui, knoflook, courgette vruchtvlees en sambal 3 minuten. zacht fruiten. Couscous en sardines erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Courgettes vullen met mengsel, in ovenschaal plaatsen en in midden van oven in 20 minuten gaarbakken.

Tip:

Prijs per persoon 0.86 (in 2007)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.