Mi­ne­stro­ne­soep met pas­ta

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Inhoud van pot bouillon samen met drie potten water verwarmen. Vuur lager zetten, Italiaanse kruiden en sperziebonen toevoegen. Soep 5 minuten zacht laten koken. Tomaten schoonmaken en in vieren snijden. Pasta door soep roeren en 7 minuten zacht laten koken. Tomaten en olijfolie toevoegen en soep nog 3 minuten verwarmen. Soep over zes kleine diepe borden of kommen verdelen. In midden van soep bergje vormen van geraspte kaas.

Tip:

Prijs per persoon 0.58 (in 2007)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 18 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.