Zo­mers stamp­pot­je met jus

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • aardappelpureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ham in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken. In wok 4 eetlepels margarine verhitten. Wokgroenten in 5 minuten roerbakken. Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken. Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk. Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.

Tip:

Onverwachts meer mensen te eten? Dit recept is gemakkelijk uit te breiden.

Tip:

Prijs per persoon 0.84 (in 2007)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 30 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.