Kool­vis­cur­ry met peul­tjes

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Snijd de koolvis in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in ca. 3 min. bruin. Schep de vis uit de pan en houd deze warm op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Bak in het bakvet de ui en paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en peultjes toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat ca. 5 min. sudderen. Warm de koolvis de laatste minuut mee zonder te roeren. Serveer met de rijst.

Tip:

U kunt de peultjes in de curry vervangen door andere seizoensgroenten.

video

Vis en vlees bak­ken

Instructievideo - 00:58 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 19 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.