Broc­co­li-brie­piz­za met cas­hew­no­ten

De broccoli, brie en noten geven kant-en-klare pizza's net even wat extra's.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 855 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. oventijd
(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht De broccoli, brie en noten geven kant-en-klare pizza's net even wat extra's. 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet twee bakplaten in en leg de pizza's op de bakplaten. Snijd de broccoli in roosjes en kook in ca. 3 min. beetgaar. Snijd intussen de brie in blokjes. Meng de broccoli met de noten en verdeel over de pizza's. Bestrooi met de blokjes brie en bak de pizza's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 855 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 56 g
    waarvan verzadigd 22 g
  • natrium 1.185 mg
  • vezels 7 g
Tags

Broccoli-briepizza met cashewnoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broc­co­li-brie­piz­za met cas­hew­no­ten

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 2 pizza's margherita
  • 300 g broccoli
  • 200 g brie 60+

Vet twee bakplaten in en leg de pizza's op de bakplaten. Snijd de broccoli in roosjes en kook in ca. 3 min. beetgaar. Snijd intussen de brie in blokjes.

3
3
  • 75 g gezouten cashewnoten

Meng de broccoli met de noten en verdeel over de pizza's. Bestrooi met de blokjes brie en bak de pizza's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.