Gra­pe­fruit­car­p­ac­cio met ho­nin­gyog­hurt

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de schil van een 1/2 grapefruit. Schil de rest van de grapefruits en snijd in zo dun mogelijke plakjes.
  2. Klop de yoghurt los in een schaal. Roer 3 el honing erdoor.
  3. Verdeel de yoghurt over 4 schaaltjes en zet de schaaltjes op 4 borden. Leg de plakjes grapefruit om de schaaltjes heen op de borden. Besprenkel de grapefruit en yoghurt met de rest van de honing en bestrooi met het grapefruitrasp en de kaneel.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 148 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.