Ge­vul­de aard­ap­pels met pes­to en spek­jes

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen wassen. In diepe pan onder water met wat zout aan de kook brengen. In ca. 15 min. gaarkoken. Groenten in diepe pan ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Plakjes spek in hete droge koekenpan in ca. 5 min. uitbakken. Aardappels halveren en beetje uithollen. Groenten met aardappelkruim en pesto mengen. Hete aardappels over 4 borden verdelen. Met groentemengsel vullen. Sour cream erover verdelen en plakjes spek erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 547 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.