Zoe­te fruit­sa­la­de met pe­per­dres­sing

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd de schil ruim van de ananas, zodat je ook de bruine pitjes ('ogen') verwijdert. Snijd het vruchtvlees langs de harde kern af in lange plakken en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur en laat hierin de suiker smelten. Roerbak op hoog vuur de peperringetjes bruin en krokant. Draai het vuur uit en roer het limoensap door het suiker-pepermengsel. Doe de perzik, ananas en papaja-mango in een schaal en schenk de rodepeperdressing erover. Bestrooi de fruitsalade met de koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.