Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Zoe­te fruit­sa­la­de met pe­per­dres­sing

(18)waardeer
Een lekker fusion recept. Het vegetarische bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: perziken, ananas, olie, donkerbruine basterdsuiker, rode peper, limoen, papaja-mangostukjes en korianderblaadjes Fusion bijgerecht 4 personen 170 kcal
3 18

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd de schil ruim van de ananas, zodat je ook de bruine pitjes ('ogen') verwijdert. Snijd het vruchtvlees langs de harde kern af in lange plakken en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur en laat hierin de suiker smelten. Roerbak op hoog vuur de peperringetjes bruin en krokant. Draai het vuur uit en roer het limoensap door het suiker-pepermengsel. Doe de perzik, ananas en papaja-mango in een schaal en schenk de rodepeperdressing erover. Bestrooi de fruitsalade met de koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 170 kcal
  • Eiwit 1 g
  • Vet 4 g
  • Koolhydraten 32 g
Tags
Pittigheid