Li­ba­ne­se me­loen­sa­la­de

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de meloen, schep met een lepel de zaadjes eruit en snijd hem in halve maantjes, verwijder daarna de schil. Klop van de kardemom, honing, peper en het limoensap een dressing. Schep de meloen om met de dressing en schik de partjes meloen op een bord. Bestrooi met de munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.