In­di­a­se bai­gan bhaj­ee

(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de ui goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en bak ze 2-3 minuten al omscheppend mee. Voeg de blokjes tomaat en aubergine toe en breng alles op smaak met de garam masala, het mosterdzaad en zout. Laat het geheel met de deksel schuin op de pan in 15-20 minuten gaar worden. Bereid intussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de baigan bhajee met koriander en serveer met het naanbrood.

Tip:

Dit gerecht is extra lekker als je het serveert met een flinke schep friszure yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.