Vis­pak­ket­jes met aard­ap­pel­sa­la­de

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • barbecue of grill

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis in 4 gelijke stukken verdelen. Olijven laten uitlekken en halveren. 4 grote vellen aluminiumfolie met 1/2 el olie bedruppelen en vis en olijven erover verdelen. Met zout bestrooien en 1/2 el olie erover druppelen. Folie dichtvouwen. Vispakketjes ca. 7 min. op hete barbecue of grill leggen. Ondertussen aardappelschijfjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 8 min. gaarkoken. Afgieten en met koud water afspoelen. Appel schoonmaken en in plakjes snijden. Aardappels mengen met appel, rauwkost, rest olie, mayonaise en azijn. Met zout en peper op smaak brengen. Vispakketjes en salade over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 484 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.