Room­toe­tje met gem­ber en per­zik

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • mixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroenschil raspen. Citroen uitpersen. 6 el dl gembersiroop, 2/3 citroenrasp, nootmuskaat, 2 el citroensap en room met mixer lobbig kloppen. Perziken schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in 4 partjes snijden en mengen met 2 el gembersiroop en 1 el citroensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 252 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.