Tro­pi­sche fruit­sa­la­de met wit­te kaas en rau­we ham

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 515 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Wit en lichtgroen deel van prei in flinterdunne ringetjes snijden en wassen. In grote schaal prei en kaas mengen. Aardappelkroketjes op bakplaat leggen en in oven in ca. 15 min. bruin laten worden. Slabladeren lostrekken. Grote bladeren in stukken scheuren. Sla wassen en drogen. Fruitsalade en dressing door kaas en prei scheppen. Vlak voor het eten sla erdoor husselen. Salade op 4 borden scheppen, flinterdunne rauwe ham en aardappelkroketjes erbij leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.