Pas­ta met moz­za­rel­la en ge­droog­de to­ma­ten

De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid. 4 personen
3 90

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de steel in dunne plakjes en was. Kook in een diepe pan in ruim kokend water en 1 tl zout de pasta en de broccoli voor ca. 5 min. Giet af en laat in de pan.
  2. Schep in een droge koekenpan de pijnboompitten al omscheppend burin, als ze bruin worden direct op het bord laten afkoelen. Giet de mozzarella en semi-gedroogde tomaten af. Schep de tomaten door de pasta en broccoli. Warm even door.
  3. Schep de mozzarella erdoor. Verdeel de pasta over de borden. Strooi de pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 833 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 24-25

Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met moz­za­rel­la en ge­droog­de to­ma­ten

1
1
  • 600 g broccoli
  • 400 g tagliatelle

Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de steel in dunne plakjes en was. Kook in een diepe pan in ruim kokend water en 1 tl zout de pasta en de broccoli voor ca. 5 min. Giet af en laat in de pan.

2
2
  • 65 g pijnboompitten
  • 375 g minimozzarella
  • 320 ml gedroogde tomaten

Schep in een droge koekenpan de pijnboompitten al omscheppend burin, als ze bruin worden direct op het bord laten afkoelen. Giet de mozzarella en semi-gedroogde tomaten af. Schep de tomaten door de pasta en broccoli. Warm even door.

3
3
  • 75 g rucola

Schep de mozzarella erdoor. Verdeel de pasta over de borden. Strooi de pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.