Chi­li-ka­bel­jauw met broc­co­li en aard­ap­pels

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan aardappelen in laagje koud water met zout aan de kook brengen en 10 min. koken. Ondertussen broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden en in de laatste 3 min. meekoken. Afgieten. In klein schaaltje helft seasoning mix mengen met 3 el olie. Vis hiermee rondom inwrijven. In hapjespan leggen en met deksel op pan, op laag vuur zachtjes gaar laten worden in ca. 10 min. Tussentijds 2 maal keren. In diepe pan 3 el olie verhitten. Hete aardappelen, broccoli en rest mix erdoor scheppen en met deksel op pan, op laag vuur 5-7 min garen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mengen met aardappels en broccoli. Vis en aardappels over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.