Steak sand­wich met ru­co­la en roer­bak­groen­ten

(123)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 123

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstukken dun met 1 el olie. Gril de biefstukken 3-5 min. aan elke kant (de buitenkant kleurt bruin, de binnenkant mag rosé blijven). Laat de biefstukken even rusten, snijd ze daarna in plakjes. Breng het vlees op smaak met (versgemalen) peper en zout. Verhit intussen 2 el olie in een wok, schep de champignon roerbakmix en de sojasaus erbij en roerbak de groenten 2 min. op hoog vuur. Roer de mosterd door de kappertjes. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en besmeer de helften met het mosterdmengsel. Beleg het brood met de rucola, de roerbakmix en de plakjes biefstuk en snijd het in 4 stukken.

Tip:

Ook in andere wokgerechten doet Japanse sojasaus het heel goed.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.