War­me wrap met kaas en bos­ui

De wraps bak je als een tosti en serveer je met een tomatensalade. Lekker met koriander.

(166)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht De wraps bak je als een tosti en serveer je met een tomatensalade. Lekker met koriander. 4 personen
3 166

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaten in blokjes. Beleg de helft van de tortilla's met de kaas en de helft van de bosui en bestrooi met peper. Leg de overige tortilla's erboven op. Bak de tortilla's 5-6 min. in de oven.
  2. Schep de mais om met de tomaat, botersla en de rest van de bosui. Breng op smaak met de chilisaus, olie en zout. Bestrooi met de koriander. Snijd de tortilla in punten en serveer met de salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 645 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Warme wrap met kaas en bosui

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

War­me wrap met kaas en bos­ui

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 3 bosuien
  • 4 tomaten

Snijd de bosui in ringetjes en de tomaten in blokjes.

3
3
  • 2 tortillawraps
  • 100 g geraspte pittige kaas

Beleg de tortilla's met de kaas en de helft van de bosui en bestrooi met peper.

4
4
  • 2 tortillawraps

Leg de tortilla's erboven op. Bak de tortilla's 5-6 min. in de oven.

5
5
  • 300 g maiskorrels
  • 100 g botersla

Laat de mais uitlekken. Schep de mais om met de tomaat, botersla en de rest van de bosui.

6
6
  • 2 el zoete chilisaus
  • 1 el olie
  • 8 g koriander

Breng op smaak met de chilisaus, olie en zout. Bestrooi met de koriander.

7
7

Snijd de tortilla in punten en serveer met de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.