Sa­té met ga­do ga­do

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breek de uiteinden van de boontjes. Kook de boontjes in ruim water in ca. 7 min. gaar. Voeg na 5 min. de kool toe. Giet af en spoel af met koud water. Meng met de taugé. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de saté op de barbecue of grill in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 809 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 120 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 22-23

Saté met gado gado

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sa­té met ga­do ga­do

1
1

Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan.

2
2
  • 500 g sperziebonen
  • 300 g gesneden spitskool

Breek de uiteinden van de boontjes. Kook de boontjes in ruim water in ca. 7 min. gaar. Voeg na 5 min. de kool toe.

3
3
  • 125 g taugé

Giet af en spoel af met koud water. Meng met de taugé.

4
4
  • 400 g witte rijst

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5
  • 8 spiesjes varkenssaté
  • 500 g satésaus

Rooster de saté op de barbecue of grill in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.