To­ma­ten­soep met kool­vis

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de koolvisfilet in blokjes. Verwarm de olie en bak hierin de knoflook en ui 1 minuut. Voeg de chilipeper, tomatenblokjes, wijn, dragon en visbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de blokjes visfilet toe. Laat de soep 10 minuten op laag vuur koken. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.