Spi­na­zie­rol­le­tjes in par­ma­ham

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 12 personen
3 91

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het witte randje van de plakken parmaham. Spreid de plakjes ham uit en leg in het midden van elk plakje een laagje van blaadjes spinazie van ongeveer een halve centimeter dik. Schep er een lepeltje van de zuivelspread bij en leg hierop een reep paprika. Rol de plakjes ham met spinazie op. Druk het uiteinde van de ham goed aan en steek de rolletjes vast met een cocktailprikker.

Tip:

Geroosterde paprika smaakt ook heerlijk in allerlei salades.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.