To­nijn­steak met pit­ti­ge roer­bak­groen­ten

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui met de currypasta totdat het begint te geuren. Schep de wortelreepjes, de bevroren tuinboontjes en de paprika erbij en schenk er 50 ml water over. Roerbak dit nog 10 minuten op hoog vuur en laat met een deksel op de wok 10 minuten op laag vuur stoven. Breng de groenten op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verhit de grillpan. Dep de tonijnsteaks droog met keukenpapier, bestrijk de steaks dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Leg ze in de pan en laat ze aan beide kanten dichtschroeien. De steaks mogen vanbinnen nog rosé zijn. Serveer direct met de gewokte groenten.

Tip:

Currypasta is lang houdbaar in de koelkast en lekker in allerlei oosterse wokgerechten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.