Pro­ven­çaal­se vis­scho­tel met tijm­cous­cous

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 425 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 85

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • aluminiumfolie
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Dep de pangasiusfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Verdeel de tomatenblokjes met het sap over de bodem van de ovenschaal. Schep de roerbakmix en de olijven erdoor en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Leg de pangasiusfilets op de groenten en dek de schaal goed af met aluminiumfolie, zodat er geen stoom kan ontsnappen. Schuif de schaal in de oven en stoom de visschotel in 20-25 minuten gaar. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer er vervolgens de tijmblaadjes doorheen. Verdeel de couscous over vier borden, roer de groenten in de ovenschaal om en verdeel ze over de couscous. Leg de pangasiusfilets erop en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.