Sho­ar­ma­sa­la­de met stoom­groen­ten

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak het shoarmavlees op middelhoog vuur in 8 minuten bruin en gaar. Schep het vlees regelmatig om. Stoom de groenten in het pak (met stoomfolie) in de magnetron 5-6 minuten op vol vermogen (800 watt) gaar. Laat de stoomgroenten nog 1 minuut in de verpakking nagaren. Verwarm de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd ze in punten. Schud de stoomgroenten om en verdeel ze met de rucola over vier borden. Verdeel het shoarmavlees over de vier borden en garneer met de tomaat en sladressing. Serveer met de warme shoarmabroodjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.