Ja­pan­se ven­kel

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans voorgerecht 4 personen
2 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de venkelknollen schoon en snijd ze in de lengte in dunne plakken. Roer de sojasaus door de olie en bestrijk de plakken venkel hiermee. Verhit de grillpan en draai het vuur lager zodra die goed heet is. Gril de plakken venkel 1-2 minuten per kant, zodat beide kanten een mooi ruitmotief hebben. Leg de venkel op een schaal en serveer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.