Ge­bak­ken aard­ap­pel­sa­la­de en ge­grild ge­hakt

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels wassen, in dikke plakken snijden (niet schillen) en 15 min. koken. Afgieten en een beetje droogdeppen. In koekenpan olie verhitten en aardappels bruinbakken. Iets laten afkoelen. Bestrooien met zout. Ondertussen slabladeren lostrekken, wassen en drogen. Tomaat in partjes snijden. Bosuitjes (ook groen) in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In schaal mayonaise mengen met azijn, salademix, knoflook en 1/2 tl peper. Warme gebakken aardappels erdoor scheppen. Sla en tomaat op vier borden leggen, aardappels erover scheppen. Plakjes gehakt oprollen en erbij leggen. Bosui erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 628 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.