Noe­delsoep met rund­vlees en cham­pig­nons

(125)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 125

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons en spitskool schoonmaken. Champignons halveren. Spitskool in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Vleesreepjes toevoegen en 1 min. bakken. Champignons, spitskool en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Bouillontablet, 1,5 l kokend water en ketjap toevoegen. Aan de kook brengen, 2 min. laten koken. Noodles 1 min. meeverwarmen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Soep in grote kommen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 316 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.