Aard­bei-munt­spies­jes met va­nil­le smul­kwark

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen, grote aardbeien in vieren snijden en kleine heel houden. In schaaltje aardbeien met vanillesuiker bestrooien en 5 min. in koelkast zetten. Munt wassen. Blaadjes van takjes loshalen. Aardbeien en muntblaadjes om en om aan 8 spiesjes of satéprikker prikken. Smulkwark over vier schaaltjes verdelen, op vier borden zetten en spiesjes ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 172 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.