Bur­gers met ge­smol­ten kaas en Vlaam­se friet

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olie om te frituren verhitten. In koekenpan 2 el olie verhitten. Burgers 1 min. bakken op hoog vuur, keren, op elk een plak kaas leggen, met deksel op laag vuur nog 3 min. bakken. Ondertussen de friet in 3 min. goudbruin en knapperig frituren. Tomaat en sla schoonmaken. Tomaat in blokjes snijden. Sla en augurken in reepjes snijden. Dressing roeren van 1 el mayonaise, 3 el van het augurkenvocht. Dressing met de tomaten, augurk en sla mengen. De friet serveren met de burgertjes, salade en mayonaise.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 828 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 60 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.