Spi­na­zietor­tel­lo­ni

(107)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 107

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui. Voeg, voor de ui kleurt, de spinazie in 2-3 porties toe. Laat elke portie steeds al omscheppend slinken en laat het vocht verdampen. Kook de tortelloni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Roer de knoflook en de oregano met zout en (versgemalen) peper naar smaak door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel door de spinazie en verwarm het 2 minuten mee. Verdeel de tortelloni over vier borden en schep de spinazie erop. Bestrooi het gerecht met de walnoten en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.