Gaz­pa­cho met een gar­na­len­to­ren­tje

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans voorgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de komkommer, snijd hem in heel kleine dobbelsteentjes en schep de garnalen, chilipeper, zure room en koriander erdoorheen. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel het garnalenmengsel over vier borden of kommen. Druk het mengsel stevig tussen twee soeplepels, zodat zich midden in het bord een torentje vormt. Schenk de soep er voorzichtig omheen en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.