Bief­stuk-to­maat­spie­sen

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.