Brood­je ve­ga­bur­ger met kom­kom­mer­sa­la­de

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 min. fruiten. Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 min. gaarbakken. Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen. Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken. Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen. Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.