Knof­look­ka­bel­jauw met ge­le rijst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 535 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 225 °C voorverwarmen. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken. Van paneermeel, kruidengemak en 6 el water een pasta roeren. Pasta over kabeljauwfilet smeren. Kabeljauw in ingevette ovenschaal leggen en in 30 min. in midden van oven gaar laten worden. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten en pasta groente en ui 6-8 min. roerbakken. Kabeljauw met rijst en groenten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.