Var­kens­haas met cran­ber­ry-ap­pel­saus

(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 108

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. In braadpan 2 el margarine verhitten en aardappelschijfjes volgens aanwijzing op verpakking bakken. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. Varkenshaas met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van margarine verhitten en varkenshaas in 8 min. rosébakken. Varkenshaas uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet ui 2 min. bakken. Appelstukjes en compote toevoegen en mee warmen. Met zout en peper op smaak brengen. Vlees in plakjes snijden en met saus, aardappels en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.