Aard­ap­pel­blok­jes met Ca­ta­laan­se worst­jes

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Knoflookteentjes (ongepeld) met pollepel fijn drukken. In koekenpan helft van olie verhitten en knoflook en spekblokjes 2 min. bakken. Dobbeltjes erdoor mengen en overscheppen in ovenschaal. Knoflook verwijderen, met zout en peper bestrooien en 15 min. in midden van oven bakken. In koekenpan (van spekblokjes) rest van olie verhitten en braadworstjes 15 min. bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Sperzieboontjes en tomaten mengen. Met worstjes en aardappeltjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.