Kip­fi­let pes­to met pad­den­stoe­len­ri­sot­to

De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel. 4 personen
3 90

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.
  2. Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.
video

Ri­sot­to ma­ken

Kookles - 04:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 14-15

Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip­fi­let pes­to met pad­den­stoe­len­ri­sot­to

1
1
  • 275 g risotto ai funghi

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Risotto maken

Instructievideo

04:45 min.

2
2
  • 250 g kastanjechampignons

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes.

3
3
  • 1 el vloeibare margarine

Verhit de margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.

4
4
  • 1 el vloeibare margarine
  • 4 pestokipfilets

Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag de margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar.

5
5
  • 1 el vloeibare margarine
  • 450 g Italiaanse roerbakmix

Verhit de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min.

6
6

Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.