Ros­bief met groe­ne len­te­groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 430 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.