Ki­wi's met fruit­sa­la­de en va­nil­le­kwark

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch 6 stuks
4 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de kiwi's horizontaal doormidden en hol ze uit met een lepel. Snijd het vruchtvlees in stukjes en meng het met de frambozen en suiker. Verdeel het mengsel over de uitgeholde kiwi's. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen. Schep op elke gevulde kiwi een dot vanillekwark en strooi er het amandelschaafsel over. Serveer direct.

Tip:

Dit brunchgerechtje is niet alleen heel lekker, het bevat ook nog eens heel veel vitamine C.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.