Ge­vul­de to­ma­ten met me­di­ter­ra­ne fi­lets

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden in 500 ml water. Tomaten schoonmaken en kapjes eraf snijden. Tomaten uithollen en aan binnenzijde met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten. Filets in 4 min. bruinbakken, halverwege keren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Tomaten met risotto hoog opvullen en op sla plaatsen. Tomatenkapjes erop leggen. Tomaten met filets serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.