Fram­bo­zen-laag­jesyog­hurt

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer
  • hoge glazen
  • lange lepels

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frambozen op een bord uitspreiden en grotendeels laten ontdooien. In vier glazen op bodem laagje frambozen scheppen. Rest van frambozen met staafmixer pureren. Suiker en helft van yoghurt door frambozen mixen. Frambozenyoghurt en rest van yoghurt laag om laag in glazen schenken, zodat in elk glas 4 laagjes ontstaan. Met munttakjes garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.